Zübeyde Hanım Anaokulu
Harmanlar mahallesi Şehit Adnan Kırımlı Sokak No16/A Merzifon/AMASYA

VİZYON

İçinde bulunduğu çevrede, her zaman kalitesi , güvencesi ve güler yüzlü personeli ile tercih edilen bir kurum olarak, birlikte çalışmanın önemini bilen ekibi ile okul aile işbirliğini kurarak, özgüvenli kendini ifade edebilen Atatürk sevgisi milli, manevi kültürel ve insani değerlere bağlı, insan haklarına saygılı sorumluluk duygusu gelişmiş yeteneklerinin farkında , aktif, yaratıcı, sevecen, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek.Hiç bir şeye ihtiyacımız yok, yalnız tekbir şeye ihtiyacımız var çalışkan olmak…..

MİSYON

Okulumuz TC Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü’nün programında yer alan Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları, ve Okul Öncesi Eğitimin İlkeleri doğrultusunda çalışmalarını yürütmektedir.Biz bütün çocuklarımızın psiko-motor,özbakım, sosyal, bilişsel, dil becerileri,duygusal özellikleri, estetik ve yaratıcılık, kendinin farkında olma ile ilgili gelişmelerini sağlamak, onların kendilerini bilgili , becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyıllın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

BAŞARILAR

-BEYAZ BAYRAK -BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ ÖDÜLLÜ -RESİM YARIŞMALARINDA TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE ÜÇÜNÇÜLÜĞÜ, AMASYA BİRİNCİLİKLERİ BULUNMAKTA
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM